sâmbătă, 3 iunie, 2023

Basescu il pune la zid pe Dragnea

Distribuie:

Publicat:

La revenirea din SUA, unde a participat la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte, Liviu Dragnea a spus ca prin participarea lui Klaus Iohannis la protestele de duminica din Bucuresti se urmareste o tentativa de lovitura de stat. Liderul PSD a aspru contrat de seful PMP, nimeni altul decat Traian Basescu, cel care a fost suspendat de doua ori in cele doua mandate ale sale de presedinte.

Basescu ii spune lui Dragnea ca lovitura de stat nu e ce face Iohannis, ci ce au facut PSD si PNL in 2012, la a doua suspendare a sa.

”Dragnea!

Dragnea, vorbesti cu tupeu despre lovitura de stat data de Iohannis. Eu nu spun ca Iohannis a facut cel mai inspirat lucru participand la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit imprejurarilor.

Dar, Dragnea, stii cand ar fi fost lovitura de stat?

Iti spun eu: daca te schimba pe tine din functie si isi punea omul lui la Camera, daca il schimba pe Tariceanu si isi punea omul lui la Senat, daca schimba Avocatul Poporului si isi punea omul lui, daca schimba legea de functionare a CCR, dupa care emitea un decret de revocare a premierului.

Asta DA lovitura de stat, mai Dragnea.

Sau ai uitat reteta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alaturi de Antonescu, Ponta si alti aventurieri politici? Ce-i drept, si Iohannis a sustinut lovitura de stat din 2012, dar nu-l judec pentru ca are imunitate (ha, ha, ha….)”, e mesajul lui Traian Basescu ce a ajuns sa se viralizeze pe retelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img