joi, 30 noiembrie, 2023

Bogdan si Hannelore, moment critic la “Insula Iubirii”. Radu Valcan este socat. “Este pentru prima data cand mi se intampla asa ceva“

Distribuie:

Publicat:

Duminica, in ultima editie "Insula Iubirii" Hannelore si Bogdan se vor reintalni, dupa trei saptamani in care fiecare si-a petrecut timpul separat, alaturi de ispite. Daca blonda este in culmea fericirii ca isi revede viitorul sot, despre Bogdan nu putem spune acelasi lucru. Reactia acestuia socheaza pe toata lumea.

La confruntari, Hannelore  va trebui sa dea explicatii pentru aproprierea de Andy, dar si pentru momentele in care a incercat sa nege totul si s-a incurcat in minciuni, aruncand cu noroi in barbatul care i-a fost alaturi: „Sa inteleg ca relatia noastra ia sfarsit aici, nu va mai fi nimic?”, a intrebat cu lacrimi in ochi Hannelore.

Desi Bonfire-ul dintre cei doi incepe noaptea, in clipul de prezentare pare sa fi trecut ore bune, afara luminandu-se, timp in care Hannelore se ibcurca in minciuni si declara ca este tot confuza. „Si acum mai esti confuza? Este pentru prima data, de cand prezint emisiunea asta, cand mi se intampla asa ceva. Doamne!”, marturiseste prezentatorul, epuizat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img