marți, 19 martie, 2024

Boris Becker îl consideră „al doilea tată” pe Ion Țiriac. Ce a declarat fostul mare jucător de tenis după ce a fost eliberat din închisoare: „Întotdeauna am simțit că îl pot numi tată”

Distribuie:

Publicat:

Boris Becker a fost eliberat din închisoare pe 15 decembrie 2022, după ce a petrecut opt luni în închisoare, fiind găsit vinovat în procesul cu privire la falimentul personal.

Boris Becker a declarat că îl consideră „al doilea tată” pe Ion Țiriac. De altfel, acesta a spus că nu ar fi ajuns la închisoare dacă l-ar fi ascultat pe Țiriac.

Vezi declarația fostului mare jucător de tenis din Germania!

Boris Becker îl consideră „al doilea tată” pe Ion Țiriac

Boris Becker (55 de ani) a fost eliberat din închisoare pe 15 decembrie 2022, după ce a petrecut opt luni în spatele gratiilor, fiind condamnat pentru trei capete de acuzare: înstrăinare de proprietăți, nedezvăluirea averii și ascunderea datoriilor, se arată pe prosport.ro. Întrebat în cadrul Festivalului de Film de la Berlin despre Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis originar din Germania a recunoscut că nu

ar fi ajuns în această situație dacă ar fi ascultat sfaturile primite de la miliardarului român în materie de finanțe. Tot atunci, tenismenul german a declarat că Ion Țiriac este ca un tată adoptiv pentru el:

„Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată.

Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori.”, a mărturisit Boris Becker despre Ion Țiriac, cel care i-a fost manager germanului din 1984 până în 1993.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img