miercuri, 24 aprilie, 2024

Breaking news! Fostul sef al Politiei Romane este audiat la DNA

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef al Polititiei Romane, Catalin Ionita, este audiat la DNA, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala. La intrare, Ionita a spus ca nu se simte vinovat.

„Nu am fel de grija vis a vis de acest aspect. Asa cum cariera mea este impecabila de 24 de ani si am respectat juramantul la intrarea in aceasta profesie, asa voi face pana la sfarsit. Voi merge pana in panzele albe sa-mi demonstrez nevinovatia si sa demonstrez buna-credinta si sa protejez imaginea Politiei Romane si a colegilor mei, care nu merita sa fie terfelita in niciun fel. Din respect pentru domnii procurori, imi doresc ca restul declaratiilor sa le dau la iesire”, a spus Catalin Ionita, la sosire, in fata jurnalistilor.

 

 

Chestorul de politie Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane a demisionat ieri din functia pe care o ocupa. In locul acestuia a fost imputernicit pe functie chestorul Ioan Buda, fost sef al Politiei de frontiera.  Numele acestuia din urma a aparut in scandalul spagilor din vami, in 2011. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img