marți, 20 februarie, 2024

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri

Distribuie:

Publicat:

Un nou divorț se anunță în showbizul românesc. Brigitte Sfăt (45 de ani) și soțul ei, Florin Pastramă (42 de ani), au ales să se separe, după trei ani de căsnicie. Care este motivul principal al despărțirii?

 

Un nou divorț bate la ușa showbizului românesc. De data aceasta, un alt cuplu a ales să o ia pe drumuri diferite. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își spun „adio”, după trei ani de căsnicie.

În vara anului 2019, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își jurau credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Au avut parte de o nuntă fastuoasă, unde au dansat și s-au distrat. La momentul respectiv, cuplul își declara dragoste nemărginită, iar cei doi erau extrem de fericiți împreună.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează

Relația amoroasă dintre Brigitte și Florin Pastramă a început în perioada în care au participat la show-ul „Ferma” de la Pro TV. În cadrul unui interviu, Brigitte Sfăt a mărturisit care este, de fapt, motivul pentru care a ales să se separe de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie. Potrivit declarațiilor sale, divorțul va avea loc la notar, pe cale amiabilă. Brigitte a susținut că nu au nimic de împărțit.

Bruneta mărturisește că a trăit „trei ani de zile în mocirlă” și nu dorește să mai facă parte din scandaluri care să îi afecteze imaginea.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Sfăt, pentru Click.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img