sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Orice detaliu al corpului sau „vorbeste” despre el. Cum isi aranjeaza parul, daca isi rade barba sau nu si chiar forma buzelor. Afla mai multe detalii despre el analizandu-i buzele!

Buze ovale

Sunt scurte, dar destul de carnoase cat sa arate ca un mic oval pe fata sa. Barbatii cu buzele de aceasta forma, spun cei care le-au analizat buzele in profunzime, sunt plini de energie si intr-o continua cautare. Ce cauta nici ei nu stiu sigur, dar sa te pregatesti – este tare nestatornic.

Buze cu colturi lungi

Nici subtiri, nici groase, dar colturile sunt lungi, astfel ca gura pare mare. Este genul de barbat caruia ii pasa mai mult de cariera lui si de imaginea proprie decat de femeia din viata sa. Vorbeste mult despre sine si se lauda cu toate castigurile sale financiare – de obicei are un fler nemaipomenit cand vine vorba de facut bani.

Buze frumos desenate, in forma de inima

Chiar si buzele spun asta – este un romantic desavarsit care iti va face mereu surprize dulci. Dar se asteapta ca si tu sa vii cu astfel de gesturi, macar din cand in cand. „Siropos” este stilul lui de a iubi, insa nu te gandi ca odata cucerit este doar al tau. El ar vrea sa-si impartaseasca romantismul cu mai multe femei frumoase…

Sursa: Unica.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite