marți, 16 aprilie, 2024

Când nu știi ce să mai faci cu 5 miliarde de dolari: Dubaiul proiectează o stațiune gigantică în formă de lună

Distribuie:

Publicat:

Arhitectura și designul de ultimă generație domină cu siguranță Dubaiul, cunoscut pentru clădirile sale impunătoare și resorturile de lux. Și dacă credeți că nimic nu vă mai poate surprinde în acest oraș, vă înșelați! O stațiune în formă de lună, în valoare de 5 miliarde de dolari, proiectată de firma de arhitectură canadiană, Moon World Resorts Inc, ar putea fi construită curând, informează traveller365.com.

Compania intenționează să realizeze complexul lunar de lux, înalt de 224 de metri, în Dubai și plănuiește să fie gata în 48 de luni, urmând să atragă 2,5 milioane de vizitatori pe an și cu o previziune anuală de venituri de 1,8 miliarde de dolari.

Complexul este conceput pentru a oferi o experiență de turism spațial accesibilă și autentică pentru pasionații din întreaga lume, întrucât este o simulare a Lunii, oferind călătorilor o suprafață lunară autentică pe care să o exploreze fără a fi nevoiți să călătorească în afara stratosferei.

Impresionanta stațiune va include un centru de wellness, un centru de convenții, restaurante și club de noapte și multe altele, concentrându-se pe domenii precum turismul spațial, ospitalitatea și tehnologia. De asemenea, va cuprinde 300 de reședințe private numite "Sky Villas", care vor putea fi achiziționate, toate în interiorul uriașei luni în formă de crater.

COntinaurea pe stiirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img