vineri, 29 martie, 2024

Calin Popescu Tariceanu despre DNA si SRI: “Sunt corupte ele insele”

Distribuie:

Publicat:

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu intervine in scandalul momentului si respinge, intr-un interviu pentru BBC, perceptia ca protestele din Romania sunt de fapt un conflict intre oficiali corupti si o societate care lupta impotriva coruptiei.

De asemenea, Tariceanu a recunoscut ca actiunile Guvernului si modul in care au fost comunicate au fost „stangace”, a dar insistat ca au fost bine intentionate: „Regret sa spun asta, dar sistemul judiciar din Romania nu este independent, iar aceasta este clar problema care trebuie sa fie abordata in viitor”.

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu intervine in scandalul momentului si respinge, intr-un interviu pentru BBC, perceptia ca protestele din Romania sunt de fapt un conflict intre oficiali corupti si o societate care lupta impotriva coruptiei. De asemenea, Tariceanu a recunoscut ca actiunile Guvernului si modul in care au fost comunicate au fost „stangace”, a dar insistat ca au fost bine intentionate: „Regret sa spun asta, dar sistemul judiciar din Romania nu este independent, iar aceasta este clar problema care trebuie sa fie abordata in viitor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img