vineri, 29 martie, 2024

Cand merita sa refuzi promotiile caselor de pariuri online?!

Distribuie:

Publicat:

Operatorii se dueleaza in promotii pariuri oferite clientilor noi si vechi, la inregistrare sau cu ocazia unor evenimente sportive importante. „Ofertele speciale” reprezinta una dintre principalele strategii de marketing, fiind prezentate intr-un stil festivist, care te indeamna sa profiti „acum”.

Este bine, totusi, sa nu actionezi la primul impuls. Cuvantul de ordine in lumea pariurilor este „analiza” si el nu se refera doar la depistarea unor tendinte de pariere care ar putea sa iti aduca profit. Promotiile sunt importante in masura in care fondurile suplimentare primite in cont pot fi transformate in bani reali si in care o oferta nu reprezinta singura ratiune pentru care ai alege o agentie de pariuri online.

Atentie la cerintele de rulaj

In primul rand, trebuie sa citesti cu mare atentie „Termenii si conditiile” ofertei. Vei vedea ca in multe cazuri nu ai voie sa faci nicio retragere pana nu indeplinesti tot rulajul, chiar daca in cont mai aveai si alti bani pe langa fondurile extra primite ca urmare a promotiei. Acesta ar fi un aspect secundar. Principala „problema” e reprezentata chiar de cerintele de rulaj.

Sa spunem ca un operator are o oferta de bun venit prin care iti dubleaza banii depusi in limita a 1000 de lei (10 milioane de lei vechi). Cifra 1.000 va aparea mare cat tot ecranul, cum intri pe platforma. Primul impuls este sa iti doresti sa pui mana pe bani si se poate sa nu ai rabdare sa citesti in ce conditii poti intra in posesia respectivei sume. Daca analizezi oferta, poti avea surpriza sa vezi ca banii sunt oferiti in cinci transe de 200 de lei pentru cinci depuneri consecutive de 200 de lei si fiecare transa nu poate fi primita decat daca ai balanta zero, fara sa fi efectuat vreo retragere.

E aproape imposibil de retras fondurile

Asadar, concret, nu poti beneficia decat de fonduri suplimentare de 200 de lei, care reprezinta ultima transa, dupa ce ai pierdut precedentele patru transe si, implicit, depunerile in valoare totala de 800 de lei. Avem de-a face cu o situatie in care parca nu merita sa „profiti” de promotie. O alta situatie ar fi urmatoarea: o agentie de pariuri online iti dubleaza primul depozit, dar pentru a transforma fondurile suplimentare in bani cash trebuie sa le rulezi de 10 ori, pe cote de minim 2.00.

Sa spunem ca te inregistrezi si depui 300 de lei. Contul iti este creditat cu extra 300 de lei, dar pentru a beneficia de ei trebuie sa rulezi suma de 3000 de lei in pe bilete cu cota minima de 2.00. Se intampla ca unele optiuni de pariere (cum ar fi pe linii asiatice) sa nu contribuie la indeplinirea conditiilor de rulaj. Cu alte cuvinte, este aproape imposibil sa ajungi in situatia de a retrage fondurile suplimentare. Mai mult, in incercarea de a face rulajul, vei pierde si banii proprii. 

Tine cont de toate detaliile

O promotie poate fi un argument pentru a-ti deschide cont la o casa de pariuri online, insa nu este suficient. E bine sa analizezi in detaliu un operator, pornind de la recenzii de pe site-uri specializate precum cel al comunitatii pariorilor online din Romania, de la parerile pariorilor exprimate pe forumuri si de la topul popularitatii agentiilor online. Studiaza apoi oferta si vezi daca se potriveste stilului tau de joc, vezi cum sunt cotele in comparatie cu cele afisate de alti operatori, pe cateva meciuri concrete, analizeaza cat de performanta este platforma de live, inclusiv cea de streaming video. 

Mai exista operatori care percep comisioane la depuneri sau la retrageri. Sunt sume simbolice, dar fac diferenta. Pune totul in balanta si vezi daca promotiile reprezinta un plus sau doar un demers de marketing care poate fi refuzat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img