joi, 18 aprilie, 2024

Cantareata Lora s-a retras din competitia pentru Eurovision 2017 – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

TVR a anuntat joi retragerea unei piese inscrise in competita pentru Eurovision 2017. Este vorba despre melodia “I know”, compusa de doi compozitori britanici si interpretata de vedeta autohtona Lora. In vreme ce televiziunea publica informeaza ca artista si-a retras melodia fara sa mentioneze motivele, Lora declara ca la baza deciziei sale “sta diferenta de opinii despre cum trebuie sa sune piesa care ar trebui sa reprezinte Romania la cea mai importanta competitie europeana muzicala, Eurovision”.

“Am decis, impreuna cu casa de discuri si managementul meu sa ma retrag din competitia pentru Eurovision. La baza hotararii mele stau opiniile diferite legate de modul in care se fac preselectiile pentru concurs. Piesa este, cu siguranta, un hit, fiind compusa de DaBeatFreaks, un grup de producatori ce au scris piese pentru artisti precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor”a declarat Lora pentru Mediafax.

Piesa “I know“, cu care artista a intrat in concurs, este compusa de doi dintre cei mai cunoscuti compozitori britanici, DaBeatFreaks si are un sound modern si matur, aliniat la cerintele muzicale europene ale anului 2017.

“Piesa Lorei este una dintre melodiile scrise de cei noua compozitori straini care au avut incredere in preselectia organizata de Televiziunea Romana, anul acesta. M-a bucurat foarte mult inscrierea ei in concurs, ca si a celorlalti tineri aflati in topurile muzicale. Regret retragerea unei piese bune, care avea cu siguranta sanse sa acceada in finala, cu atat mai mult cu cat ea s-a calificat in semifinala printre primele locuri”a declarat  producatorul Eurovision Iuliana Marciuc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img