vineri, 29 martie, 2024

Care sunt avantajele unui credit IMM de la un IFN?

Distribuie:

Publicat:

Dacă afacerea ta se află într-o situație financiară dificilă și ai nevoie de fonduri, o opțiune bună este un împrumut rapid.

<![endif]–>

Totuși, nu toate companiile pot obține ușor un credit bancar. 

Simplu Credit te poate ajuta să obții lichidități prin intermediul unui credit IMM online

IFN-urile oferă finanțare nu doar persoanelor fizice, ci și firmelor, în special celor noi, care au nevoie de bani pentru a susține compania în primele luni sau ani de funcționare.

Orice companie poate întâmpina dificultăți, cum ar fi întârzieri în plata facturilor sau costuri mai mari pentru utilități în timpul iernii. 

Aceste probleme pot pune în dificultate o afacere nouă. Simplu Credit își propune să ofere sprijin necesar pentru afaceri mici și medii prin intermediul unei soluții de creditare eficiente. 

La fel cum persoanele fizice au acces la un credit pentru nevoi personale, companiile au posibilitatea de a obține un credit de tip factoring cu regres pentru a rezolva unele probleme.

Ce credite oferă Simplu Credit pentru IMM-uri?

Simplu Credit oferă trei tipuri de credite pentru compania ta:

  1. Creditul pentru capital de lucru – care oferă acces la sume începând de la 30.000 RON până la 1.000.000 RON, pe perioade de la 12 până la 36 de luni.
  2. Creditul pentru investiții – destinat achiziției de utilaje, stocuri de marfă, modernizării liniei de producție, investițiilor în resurse umane și achiziției de mijloace de transport. Acest credit poate fi accesat pentru o perioadă de 12-60 de luni.
  3. Factoringul cu regres – un instrument financiar prin care poți rezolva nevoia de lichidități în companie, încasând până la 80% din valoarea facturilor emise și neîncasate.

Nu ești sigur de beneficiile pe care ți le oferă un credit rapid pentru persoane juridice oferit de Simplu Credit? 

Iată câteva motive care te vor convinge că este o opțiune excelentă:

  • Transparență: 

Transparența față de clienți este o valoare importantă pentru Simplu Credit. Nu este doar o declarație, ci o realitate susținută de acțiuni. 

La Simplu Credit, vei primi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată în ceea ce privește semnarea unui contract de împrumut rapid.

Poți discuta cu reprezentanții Simplu Credit toate aspectele legate de finanțare pentru a înțelege în mod clar și transparent ce te aștepți.

  • Creditul este acordat rapid: 

Atunci când te confrunți cu o situație financiară dificilă, sigur nu vrei să aștepți. 

Dacă știi că poți conta pe o sumă de bani rapid, poți lua decizii importante pentru viitorul afacerii tale chiar în aceeași zi.

Dacă dorești să accesezi un credit IMM pentru persoane juridice, poți trimite un mesaj către Simplu Credit, iar în cel mult 15 minute vei fi contactat de către un consultant în credit care te va ajuta. 

După ce trimiți toate documentele necesare, vei primi un răspuns privind acceptarea sau refuzul creditului.

  • Oferă flexibilitate: 

Fiecare companie are nevoi unice și situațiile financiare întâlnite de acestea pot fi foarte diferite. 

Un credit de nevoi personale este diferit de un credit IFN pentru persoane juridice. Companiile au nevoie de o finanțare adaptată nevoilor lor unice.

  • Rambursare până la maxim 60 de luni:

Perioada de rambursare a banilor poate varia în funcție de tipul de credit, până la 60 de luni. 

Necesarul de documente pentru accesarea creditului este limitat. Creditul rapid nu necesită o documentație extinsă sau garanții. 

Garanțiile solicitate de Simplu Credit sunt adaptate valorii creditului, iar toate detaliile sunt discutate cu specialiștii de la Simplu Credit.

De asemenea, analiza cererii de credit se realizează rapid, fără a fi nevoit să aștepți săptămâni pentru a afla dacă cererea ta de credit este acceptată sau nu. 

În același timp, Simplu Credit oferă expertiza unor consultanți financiari profesioniști, care te vor ajuta cu sfaturi și sugestii în tot procesul solicitării creditului.

Un credit bine structurat, luat la momentul potrivit, poate fi o soluție salvatoare pentru o afacere care trece prin dificultăți.

În concluzie, putem spune că doar aflând toate detaliile legate de contractul de creditare, vei putea lua cea mai bună decizie pentru compania ta.

Intră acum pe SimpluCredit.ro la secțiunea – Credit pentru Firma Ta – unde vei putea analiza cele 3 tipuri de credite oferite: credit pentru capital de lucru, credit pentru investiții și factoring cu regres.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img