joi, 25 aprilie, 2024

Carmen de la Salciua, alaturi de un barbat misterios dupa despartirea de Culita Sterp!

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Salciua si Culita Sterp si-au spus „ADIO!”, lasand un gust amar celor care le-au admirat iubirea. Desi pareau a fi cuplul perfect, iata ca lucrurile nu au fost chiar roz intre cei doi. La nici o zi de cand Carmen de la Salciua a confirmat ruptura, au aparut imagini in care artista este surprinsa alaturi de un barbat misterios.

Potrivit unor informatii primite prin pont, este vorba despre un tanar afacerist numit Cosmin, care si-a construit un nume in Sibiu. Acesta ar fi un om potent din punct de vedere financiar, detinand chiar un hotel.

Zambaret, s-a pozat alaturi de Carmen de la Salciua in fata unei masini de lux, iar ulterior au fost surprinsi la o benzinarie. Artista a urcat prima poza pe retelele de socializare, chiar imediat dupa ce a confirmat despartirea de Culita Sterp.

Zvonurile despre despartirea de Culita Sterp au tot circulat timp de cateva zile, ca ulterior linistea sa fie sparta chiar de catre Carmen de la Salciua.

"Confirm zvonurile, da, noi doi ne-am despartit. Decizia a fost de comun acord, noi suntem doua firi diferite, dar nu a fost o problema, stiam ca vom ajunge aici. In urma cu o luna, doua. Ramane intre noi treaba asta si daca ar fi fost asa, eu am trecut peste, nu asta este motivul pentru care ne-am separat, diferentele dintre noi au fost. Ce sa zic… diferente de gandire, eram doua firi tari, pietre orgolioase, cel mai bine ar fi sa nu discut, trec printr-o perioada nu tocmai buna. Am vrut sa explic tuturor celor care ne-au iubit, noi nu mai formam un cuplu in viata reala, dar continuam ca cantam, ne onoram contractele", a spus Carmen de la Salciua, la "Acces Direct".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img