Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită în secret de un fotbalist cunoscut. Cine este bărbatul care i-a furat inima tinerei cu ceva vreme în urmă? „Lui îi plăceau toate fetele”

0
134

Șatena a dezvăluit numele celui de care a fost îndrăgostită în trecut, dar în fața căruia nu a avut curajul să își recunoască niciodată sentimentele.

Carmen Grebenișan traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții, pentru că de curând a devenit soția lui Alex Militaru. Chiar dacă acum se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, în trecut tânăra a recunoscut că nu a avut parte de prea mare noroc în dragoste.

Șatena s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, însă bărbatul nu a aflat niciodată despre sentimentele ei.

Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită de Sergiu Hanca

Carmen Grebenișan a fost recent invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața ei personală.

Tânăra și-a luat prin surprindere fanii, însă, căci a recunoscut faptul că a fost îndrăgostită de un fotbalist cunoscut din România.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.