vineri, 29 martie, 2024

Caz incredibil in Oradea! Medic rezident, acuzat ca si-a ingropat copilul nou-nascut

Distribuie:

Publicat:

Un caz absolut incredibil s-a petrecut la Spitalul Judetean Oradea. O tanara, medic rezident, este acuzata ca si-a ingropat bebelusul nou-nascut.

Femeia a ajuns in atentia procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, dupa ce anchetatorii au descoperit cadavrul bebelusului sau, mort de patru ani, ingropat in comuna unde locuiesc parintii sai.

Potrivit Bihoreanul.ro, nu exista suspecti oficiali, insa prima banuita este tanara medic rezident, care a nascut atunci fara stirea parintilor. "Se fac cercetari pentru omor, cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicina Legala Bihor. Se asteapta rezultatele unor investigatii de specialitate care s-au solicitat la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici pentru a determina varsta si circumstantele in care a murit acel copil", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Nadia Filip, in varsta de 31 de ani, lucreaza ca medic rezident in cadrul sectiei de Chirurgie la Spitalul Judetean Oradea. Ea a nascut in urma cu patru ani un bebelus sanatos, care apare in registrele maternitatii, insa acesta a disparut fara ca nimeni sa se sesizeze.

Anchetatorii au descoperit trupul neinsufletit al bebelusului ingropat in curtea parintilor sai, in comuna Auseu, din Bihor. Ramane de vazut ce masuri penale se vor lua in cazul femeii, daca aceasta va fi gasita vinovata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img