joi, 25 aprilie, 2024

Ce a apărut la locul accidentului din Brăila, în urma căruia două fete au fost spulberate pe trecerea de pietoni și una murit

Distribuie:

Publicat:

Tragedie fără margini la Brăila! Un șofer a accidentat două adolescente care traversau strada pe trecerea de pietoni, însă, din păcate, una dintre ele s-a stins din viață la spital, iar cealaltă este în stare gravă. După producerea accidentului, oamenii, dar și apropiații tinerei au fost cei care au aprins mai multe candele la fața locului și au pus-o fotografie cu tânăra decedată.

Un accident șocant a avut loc la Brăila! Două adolescente în vârstă de 17 ani, respectiv 14 ani, au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Tânăra în vârstă de 17 ani s-a stins din viață, iar cea de-a doua victimă se află în stare gravă la spital.

Imagini de la locul accidentului din Brăila

Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat din Tulcea în vârstă de 34 de ani, iar martorii care se aflau la fața locului au mărturisit că bărbatul avea viteză. După producerea accidentului, mai multe persoane, dar și apropiații tinerei în vârstă de 17 ani, care s-a stins din viață au mers să aprindă candele, au pus flori, iar pe unul dintre copacii de la locul accidentului s-a lipit o fotografie cu tânăra.

La locul accidentului s-au strâns zeci de localnici, iar jandarmii și mascații au fost cei care au intervenit la locul tragedie pentru a calma situația. Tânăra în vârstă de 17 ani a fost transportată de urgență la spital, însă s-a stins din viață, iar medicii din păcate nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Tânăra de 14 ani se află în stare gravă la spital

Medicii sunt destul de reținuți în privința victimei în vârstă de 14 ani, asta pentru că adolescenta se află în stare gravă la spital. Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

”În această seară, în jurul orei 20:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călaraşilor, la intersecţie cu strada Griviţa ar fi surprins şi accidentat două tinere, în vârstă de 14 şi 17 ani, ambele din municipiu ce se angajaseră în traversarea străzii”, a transmis IPJ Brăila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img