sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Un barbat din Michigan, SUA, este nevoit sa plateasca daune in valoare de 40.500 de dolari dupa ce descarcat de pe torrente filme XXX ale casei de productii X-Art.

Malibu Media, compania care controleaza casa de productii X-Art, a dat in judecata un cetatean american dupa ce acesta de descarcat de pe torrente mai multe productii pentru adulti, iar un judecator federal l-a condamnat pe barbat sa plateasca daune in valoare de 45.000 de dolari, precum si cheltuieli de judecata in valoarea de 1.500 de dolari, scrie dailydot.com.

Compania din spatele casei de productii X-Art este cunoscuta drept spaima piratilor din mediul virtual, deoarece isi apara cu infocare drepturile de copyright si a dechis in ultimii doi ani peste 1.800 de procese pentru incalcarea lor.

Reprezentantii companiei identifica persoanele care le downloadeaza ilegal filmele aflandu-le adresele IP cu ajutorul BitTorrent.

In cele mai multe cazuri, procesele se sfarsesc prin intelegeri intre parti, in urma unor compensatii de cateva mii de dolari.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite