vineri, 29 martie, 2024

Ce avere ii lasa Adriana Iliescu fiicei sale! Eliza ramane cu zeci de mii de euro! Cine va avea grija de micuta

Distribuie:

Publicat:

Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai batrana mama din lume. De mai multi ani, are patru procese pe rol cu privire la propria avere. Femeia este optimista si promite ca totul va ajunge in posesia fiicei sale, Eliza.

“Eu sper ca se vor termina si ca voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri„, declara Adriana Iliescu.

In ciuda varstei, Adriana Iliescu sustine ca este mai sanatoasa ca oricand si asteapta sa-si vada fiica pe propriile picioare.

”Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei”, a spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a devenit mama in urma cu 13 ani

Adriana Iliescu a fost pana pe 29 decembrie 2006 cea mai varstnica femeie din lume care a devenit mama la varsta de 66 de ani si 320 de zile. Ea a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giulesti din Capitala. In prezent, ea e cea mai batrana mama din Romania si s-a nascut pe 31 mai 1938 in Craiova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img