vineri, 19 aprilie, 2024

Ce dieta tine Misha: Acum am 55 de kilograme si as vrea sa ajung la 49-50

Distribuie:

Publicat:

Misha este o femeie frumoasa si recent a incantat retelele de socializare cu pozele din vacanta in costum de baie. 

Cum se intretine si ce restrictii are pentru a arata atat de bine, ne spune chiar ea, pentru perfecte.ro. 

Ochii superbi albastri i-a mostenit de la mama ei, are trupul de zeita si-l intretine cum stie mai bine. Face sport cand reuseste sa ajunga la sala, zumba acasa, alaturi de fetita ei, Maya, nu face excese culinare si isi schimba look-ul, daca vrea, in fiecare zi, pentru ca are acasa o colectie impresionanta de peruci.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, incerc sa fiu atenta la ce mananc, mai am perioade cand mai scap din vedere treaba asta si mai pun un kilogram-doua dar cam atat, insa le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum tin o dieta, dar nu sunt foarte stricta. Daca am o zi in care mi-e foarte tare pofta de ceva, mananc, dar foarte putin.  La sala nu am mai mers de vreo luna si jumatate deoarece am avut programul foarte incarcat, a fost si Maya in vacanta, mi-a fost putin mai greu pentru ca trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasa zumba cu Maya, iar sala o voi relua cand incepe ea gradinita. Acum am 55 de kilograme si as vrea sa ajung la 49-50!”, marturiseste Misha.  

“Nu am un meniu fix, dimineata cand ma trezesc o pregatesc pe Maya pentru gradinita, apoi merg la sala, la studio. O sa reluam curand programul cu gradinita. De exemplu, azi am mancat la mic dejun o salata, la pranz voi manca sote de ciuperci iar pe seara o supa crema de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodata fructele si legumele!”, mai spune artista pe care o asteapta o toamna plina pentru ca lanseaza noi piese pe care abia asteapta sa le prezinte fanilor.

Cat despre tratamentele de infrumusetare, Misha a mai dspus: “Tratamente corporale imi fac atat la salon cat si acasa, de obicei prefer taratmentele cat mai naturale si in principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port si foarte multe peruci si atunci pot sa mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totusi cred ca ma simt cu parul lung, desi am o perioada de cand il am scurt si mi-a placut foarte mult, de regula mai mult imi place atunci cand il am tuns periuta.  Acum mi-a mai crescut si nu ii pot da foarte usor o forma, mi-e cumva dor de parul lung”, a mai adaugat cantareata care ne-a spus despre fetita ei ca este foarte pasionata de trusa ei de make-up si a inceput sa ii umble printre cosmetice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img