vineri, 29 martie, 2024

Ce s-a ales de Ileana Șipoteanu, la 5 ani de la moartea soțului. Cum se descurcă de când a rămas văduvă

Distribuie:

Publicat:

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață a fost foarte cunoscută pentru piesele sale, dar mai ales pentru frumusețea de invidiat. Totuși, viața ei nu a fost deloc una ușoară. Este văduvă de cinci ani, după ce soțul a părăsit-o înainte de vreme.

Ileana Șipoteanu și-a pierdut soțul de ziua ei

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. A făcut furori cu piesele sale speciale și era foarte apreciată pentru frumusețea ei inconfundabilă. De ceva timp s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a trăit viața în liniște, dar lucrurile s-au schimbat în 2017.

Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu s-au căsătorit în anul 1993. Cei doi au avut parte de o căsnicie extrem de frumoasă, au avut parte de clipe frumoase împreună și din iubirea lor a reieșit și un copil. În urmă cu cinci ani, Dumitru Lupu a murit, chiar de ziua de naștere a soției sale și a luat cu el toată fericirea artistei.

De atunci, viața artistei s-a schimbat complet. Se ocupă singură de creșterea fetiței sale și face tot ce poate ca să îi mai dispară gândul de tristețe. Se plimbă mai mult, își găsește tot felul de activități, dar tot nu îl poate uita pe tatăl fetiței sale.

Ileana Șipoteanu, curtată de mulți bărbați

Ileana a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, care a atras în viața ei o mulțime de bărbați. Cu toate acestea, l-a iubit doar pe soțul ei, cu care a fost împreună peste 20 de ani. Au avut parte de o iubire perfectă, care s-a terminat mult prea repede.

Artista este singură de când a rămas văduvă, dar recunoaște că a avut multe cereri. Nu are de gând să stea singură toată viața, dar nu se simte pregătită să ia totul de la capăt și nici nu a găsit bărbatul potrivit. A ieșit cu un domn, văduv și el, și s-au înțeles foarte bine, dar nu a simțit acea chimie de care avea nevoie pentru a-i da o șansă.

„Sunt mulți care încearcă. Poate pentru că se gândesc că sunt singură, dar nu e rău. De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ (văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine!’, a povestit artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img