vineri, 19 aprilie, 2024

Ce s-a ales de Rita Mureșan în ultima perioadă. Creatoarea de modă, totul despre depresie: „Să facă ce vor!”

Distribuie:

Publicat:

Rita Mureșan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Celebrul designer a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului și a primit multe lovituri de la viață, iar acum se vorbește chiar despre o depresie cu care vedeta s-ar fi ales de când fiicele ei au plecat de lângă ea.

Rita Mureșan, adevărul despre depresie

S-a speculat o perioadă îndelungată de timp că designer-ul ar suferi de depresie. Cele două fiice pe care le are cu Nelu Mureșan, Gloria și Rebeca, s-au stabilit peste hotare din dorința de a avea un viitor mai bun. Se bucură de mare succes, dar mama lor, care a rămas în România, suferă mult din acest motiv.

Din acest motiv au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Rita Mureșan ar suferi de depresie din cauza dorului, boală de care nu ar mai putea să scape. Una dintre ele studiază în Thailanda, în timp ce alta stă în Statele Unite ale Americii, unde are un loc de muncă stabil și amândouă își fac mama mândră.

Rita dezminte aceste zvonuri și spune că nu se pune problema de vreo depresie, dar este normal să le ducă dorul. Petrece mult timp cu fiicele sale și le vizitează destul de des, dar nu vrea să se mute în state pentru că are activitate aici.

„Le vizitez cât de des pot. Mai vin și ele. Abia ce m-am întors din America. Nu vreau neapărat să mă stabilesc acolo, pentru că am multe de făcut aici, în țară, din multe puncte de vedere. Dar asta nu înseamnă că nu călătoresc foarte mult.
Câteva luni pe an le petrec acolo. Ele doresc să continue o carieră acolo sunt apreciate, iar eu nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă.”, a declarat Rita Mureșan

De ce s-a “retras” Rita

Rita a făcut multe sacrificii pentru fiicele sale, dar acum culege roade de pe urma lor. Este mândră de ele și spune că ar da orice ca să le vadă fericită. Vedeta spune că nu se pune problema de vreo depresie și nu a suferit niciodată de o asemenea boală.

De altfel, spune că nu a dispărut din mediul online, așa cum se spune, dar niciodată nu a fost foarte activă. Are multe de făcut și nu îți trăiește viața virtual.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img