Ce spune Manuela de la ”Puterea Dragostei” despre Bianca Comanici! A dat cartile pe fata!

0
61

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și Bianca Comănici, câștigătoarea celor două sezoane difuzate până acum din emisiunea fenomen, au fost, pe când erau împreună în casa reality-show-ului, amice extrem de apropiate.

 

Cu toate acestea, în finala celui de-al doilea sezon, Manuela nu a susținut-o pe Bianca, ci pe Ella, provocând stupoare printre fanii ”Puterea Dragostei”, cu atât mai mult cu cât atât câștigătoarea, cât și bruneta, pozau în prietene bune și își luau, apărarea, public de fiecare dată.

De altfel, la acea vreme, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a explicat de ce o preferă pe Ella ca mare câștigătoare, susținând că aceasta din urmă avea mai mare nevoie de trofeu și că, deja, Bianca câștigase primul sezon. Evident, declarațiile Manuelei de la acea vreme au fost interpretate ca fiind unele de ”război”, mulți fiind convinși că prietenia dintre cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” s-a încheiat, cu atât mai mult cu cât, cu doar câteva zile înainte, la ziua Biancăi, bruneta a lipsit.

Cu toate acestea, acum, după ce s-au mai liniștit lucrurile, Manuela de la ”Puterea Dragostei”  a decis să dea cărțile pe față cu privire la relația pe care o are cu Bianca Comănici și să spună, public, ce se petrece între ele. ”Da, bineînțeles că vorbim în continuare. Ea a rămas la fel pentru mine, femeia asta m-a ajutat mult! Și eu nu am cum să uit asta și să trec peste asta…Orice s-ar întâmpla, te iubesc, Bianca”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, lămurind astfel relația pe care o mai au cele două.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.