miercuri, 24 aprilie, 2024

Cele mai uzuale superstiţii despre cazinouri

Distribuie:

Publicat:

Cazinourile sunt locul în care poţi câştiga enorm, dar poţi pierde şi tot ce ai investit şi ai pariat. Pasionaţii de jocuri de noroc ştiu prea bine că totul ţine de… noroc odată ce ai intrat într-un cazinou şi strategiile şi experienţa te vor ajuta, dar într-o mică măsură. Mai depinde şi de jocurile pe care le alegi, de mizele pe care le pui la jocurile preferate, dar şi de ce vrei să obţii la final, cât vrei să câştigi şi cât te aştepţi să pierzi, cât eşti dispus să pierzi.

Depinzând mereu de noroc jucătorii au început să discute despre şi să se folosească de mai multe superstiţii în aşa fel încât norocul să fie mereu de partea lor. Care ar fi cele mai populare superstiţii despre cazinouri?

Poziţia în timpul jocurilor de noroc din cazinouri şi „suflatul” norocos

Suflatul în zaruri. Ai văzut deja şi prin filme şi ai observat şi în sălile de joc. Sunt jucători care sufla în zaruri înainte de a le arunca pe masă pentru a avea noroc. Uneori o femeie e rugată să sufle în zaruri tot pentru noroc. Această superstiţie funcţionează doar în mintea jucătorului, în realitate tot de noroc depinzi, suflatul în zaruri nu îţi va aduce siguranţa unui câştig şi unor zaruri bune.

Evitarea schimbării poziţiei când ai câştigat. Dacă tot ai câştigat şi ai luat potul cel mare la jocurile de masă, de cărţi, la ruletă stai în aceeaşi poziţie şi vei câştiga în continuare. Iarăşi e o superstiţie care nu ajută la nimic, doar îţi aduce nişte dureri de spate şi în tot corpul pentru că nu te mişti deloc din poziţia respectivă. Şi dacă mai apar şi câştigurile pe bandă rulantă jucătorul va evita să fie atins, nu va merge nici la toaletă şi va încerca să rămână „stană de piatră” doar, doar nu va dispărea norocul.

Fără picioare încrucişate când joci la cazinou. Această superstiție e valabilă și dacă joci de acasă, online. Prinde promoția Mr Bit rotiri gratuite și bucură-te de experiența unui cazino online excelent. Dacă tot vrei să câştigi pe bandă rulantă lasă norocul să vină la tine. Ce ai de făcut? Nu încrucişa picioarele cât joci, nu sta picior peste picior dacă eşti femeie sau bărbat. Mai dezmorţeşte totuşi picioarele când simţi că nu mai ai circulaţia bună şi schimbă poziţiile. Norocul va rămâne acelaşi şi dacă îl ai, îl ai.

Număratul banilor şi oamenii cu „ghinion”

Evită oamenii care aduc ghinionul. Chinezii, de exemplu, cred că vor fi norocoşi la jocuri de noroc dacă joacă singuri, fără să aibă pe nimeni lângă ei. Dacă totuşi apar prieteni pe lângă jucător el trebuie să se asigure că nimeni nu are o „aură negativă”. Primeşti un telefon când joci? Verifică întâi să nu fie o persoană care îţi aduce ghinion şi evită să răspunzi dacă ştii că e fix persoana aceea.

Evită să numeri banii când se uită lumea la tine. Ai câştigat la diverse jocuri de noroc şi vrei să numeri banii ca să vezi câţi ai şi câţi mai poţi paria în cazinou. Regula e simplă aici: numără banii undeva unde nu eşti văzut. Nu număra niciodată banii câştigaţi pe masa de joc este o altă superstiție. Vei avea doar ghinion după ce i-ai numărat şi posibil să îi pierzi pe toţi.

Plecatul de la masa de joc pentru noroc. Se aplică la ruletă. După ce bila a început să se rotească pe ruleta pleacă de la masă şi aşa vei avea noroc şi va pică pe culoarea şi numărul pe care l-ai decis când ai pariat. E o superstiţie foarte populară printre jucătorii de ruletă şi e respectată cu sfinţenie dacă tot vrei câştiguri mari la ruleta din cazinouri.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img