joi, 25 aprilie, 2024

Cerere inedita in casatorie a unui handbalist de la HC VASLUI: Tanara a spus ”Da” la cativa metri sub apa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Madalina Beatrice a fost ceruta in casatorie la cativa metri sub apele Mediteranei de catre iubitul sau, Valentin Anton, jucatorul lui HC Vaslui. Cei doi petrec vacanta in Cipru, acolo unde este stabilita mama handbalistului, iar zilele trecute si-a luat inima in dinti, cerand-o de sotie pe prietena sa, cu care locuieste de ceva vreme. Valentin a pus totul la cale cu o cunostinta. In timp ce explora adancurile Mediteranei, Madalina a fost surprinsa cu mesajul ” Beatrice, vrei sa te casatoresti cu mine?”. Tanara nu a mai stat pe ganduri si a spus ”Da” cu toata inima, sufocandu-l pe jucatorul Vasluiului cu sarutari.

Valentin Anton i-a oferit imediat si inelul de logodna, urmand sa puna la revenirea in tara si detaliile legate de nunta.

Cei doi traiesc o adevarata poveste de dragoste si provin din acelasi oras, Galati. Anul trecut, Madalina Beatrice a renuntat la sportul de performanta, pentru a fi alaturi de Valentin la Vaslui, unde s-a angajat pe postul de kinetoterapeut la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img