vineri, 29 martie, 2024

CFR a renunţat la “bomba” verii după eliminarea din Ligă! Transferul căruia campioana îi spune pas

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj renunţă la transferul lui Lacina Traore, care putea fi cea mai răsunătoare mutare făcută în Liga 1 în această vară. Atacantul ivorian nu mai vine în Gruia după ce echipa lui Toni Conceicao a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a făcut anunţul în direct la ProSport LIVE. Cu Traore, CFR a făcut cel mai profitabil transfer din istorie.
 

ProSport a scris în urmă cu câteva zile despre posibilitatea ca Lacina Traore să revină la Cluj, însă cu o singură condiţie! Era vorba despre continuarea în Liga Campionilor, aceasta fiind, din informaţiile ProSport, singura condiţie pusă de atacant pentru a reveni în Gruia. Cum CFR a fost eliminată de Malmo, Traore nu mai revine în Gruia.

Iuliu Mureşan a făcut anunţul în direct la ProSport LIVE, susţinând că mai bine clujenii s-ar orienta spre mutări pe alte posturi: "Nu neapărat. Lacina e un jucător pe care noi l-am lansat, l-am vândut cu o sumă foarte bună la momentul respectiv. El a jucat, a ajuns la Monaco… Nu ştiu dacă e o soluţie, mai degreabă am avea nevoie de jucători pe alte posturi decât de atacanţi!", a spus Mureşan. Pe postul de vârf, CFR îi are deja pe George Ţucudean, Bilel Omrani şi Giuseppe De Luca, adus chiar în această vară. "Nu ştiu dacă îl aducem. Să vedem ce se întâmplă în meciul de mâine. Vom lua decizii şi decizii pozitive, dar numai după ce vedem ce se va întâmpla mâine", a spus Mureşan pentru ProSport înaintea returului cu Malmo.

Lacina Traore a fost descoperit în Coasta de Fildeş de CFR, în 2008. În 2011 a fost vândut la Kuban pentru 6 milioane de euro. Monaco a plătit 15 milioane de euro pentru el, după ce a mai trecut şi pe la Anzhi. Francezii l-au împrumutat mai mult, acesta ajungând la Everton, CSKA Moscova sau Sporting Gijon.

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img