joi, 30 noiembrie, 2023

Claudia Ghitulescu este insarcinata! Prima imagine cu burtica de gravida

Distribuie:

Publicat:

Bucurie mare in showbiz, Claudia Ghitulescu este insrcinata. Vedeta va deveni pentru prima oara mamica, asta dupa ce medicii ii i-au spus ca nu poate avea copii. Cantareata a tinut totul secret pana acum, cand a postat recent o imagine, in care burtica de gravida se poate observa cu usurinta.

De patru ani isi dorea sa ramana insarcinata

Claudia Ghitulescu este o artista cunoscuta, realizata din punct de vedere profesional. Are, insa, o mare dorinta: isi doreste sa devina mama! Pana acum nu a reusit, motiv pentru care a fost la mai multi medici, unde si-a facut diverse analize. Fiecare i-a pus, insa, un diagnostic diferit si nu a aflat de ce nu a putut ramane gravida.

„Mi-am dorit familie si copii de cand ma stiu. Dupa ce am facut nunta, trebuia sa se intample si… am mers sa fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor si mi-a aruncat dosarul pe masa. M-am dus si a doua oara si am iesit plangand de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am iesit plangand si de acolo.

Am fost la alt doctor, mi-a spus ca am un chist care poate fi operat, m-am programat la operatie si mi s-a spus ca nu am niciun chist. Am fost in total la 10 doctori si nimeni nu mi-a spus acelasi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine si m-a pus sa imi fac analizele uzuale. Am o mare lipsa de fier, anul trecut valoarea era normala. Iau fier fiole si pare ca sunt un alt om, de cand am descoperit sunt mai linistita”, a declarat Claudia Ghitulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img