joi, 18 aprilie, 2024

Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui : Turneul final e la Timișoara

Distribuie:

Publicat:

Campioana Moldovei, Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui, participă în perioada 23-25 mai, la turneul final al Cupei Tymbark Junior la fotbal, Under 10.

Pe 24 mai, de la ora 9, la baza sportivă „Colterm” Timișoara, pe patru terenuri diferite, se vor juca partidele din faza grupelor. La fiecare dintre cele două categorii de vârstă sunt calificate câte 8 echipe, băieți și fete, care vor fi împărțite în urma tragerii la sorți ce va avea loc pe 23 mai.

Pe 25 mai, începând cu ora 9, sunt programate meciurile pentru locurile 3-4 și marile finale la fiecare categorie de vârstă. Cele patru învingătoare din ultimul act, la categoria U10 și U12, băieți și fete, vor fi desemnate campioane ale Cupei Tymbark Junior. Finalele vor fi transmise în direct la FRF TV, pe Facebook FRF și pe Facebook Cupa Tymbark Junior.

Spectatorii care vor asista la jocurile din faza finală a Cupei Tymbark Junior vor avea parte de concursuri distractive cu multe premii surpriză.

Finaliștii competiției vor fi premiați de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, alături de ambasadorii turneului, dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici, și componenta naționalei feminine de fotbal a României, Maria Ficzay.

Cupa Tymbark Junior se desfășoară la nivel național și este organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Partenerul oficial al competiției este Tymbark Maspex România prin brandul Tymbark.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img