sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cod Rosu de interventie! Grav accident rutier intre o autoutilitara si un microbuz de transport persoane! Mai multe persoane ranite

Distribuie:

Publicat:

Cel putin 7 persoane au fost ranite in urma coliziunii frontale dintre o autoutilitara si un microbuz de transport persoane pe DN 15B, a declarat, duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Adrian Rotaru.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc in jurul orei 8.00, in localitatea Pipirig, pe drumul national care leaga Targu Neamt de Poiana Largului. 

Autoritatile au declansat Codul Rosu de interventie, iar la fata locului au fost trimise 4 ambulante si doua autospeciale SMURD

”Sunt sapte persoane ranite, intre care doua grav care sunt inconstiente. In momentul de fata se intervine pentru descarcerarea unuia dintre soferi si pentru acordarea primului ajutor si transportul la spital al victimelor”, a spus Adrian Rotaru. 

Citeste si: VASLUI : ACCIDENT la o eoliana. O persoana e resuscitata in acest moment!

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, traficul rutier este intrerupt pe DN15B Targu-Neamt – Poiana Largului, in zona Pipirig, din cauza unui accident in care au fost implicate o autoutilitara si un microbuz. Conform primelor informatii, autoutilitara a intrat pe contrasens. Cauza probabila a fost oboseala la volan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img