sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Codasi la abonati

Distribuie:

Publicat:

Desi se bucura de o prezenta buna a suporterilor la jocurile de acasa, HC Vaslui nu se poate lauda cu un numar mare de abonati. De altfel, de la revenirea in prima liga, echipa vasluiana nu a avut niciodata mai mult de 200 de abonati.

Pentru acest sezon, doar 70 de vasluieni si-au achizitionat cardurile, care le faciliteaza accesul la toate jocurile din campionat si cupa de pe teren propriu.

Aceasta cifra pozitioneaza Vasluiul pe ultimele locuri intr-un clasament al numarului de abonati.

Cei mai multi sunt la Odorhei, unde 90 la suta din capacitatea salii este acoperita cu abonati. Echipa locala are pentru actualul sezon 575 de abonati. Urmeaza Minaur, un club cu traditie in handbal, care are 500 de abonati. Podiumul este incheiat de Potaissa Turda, cu 200 de abonati, jumatate din capacitatea salii.

La echipele Steaua si Politehnica Iasi, intrarea este libera, insa nici in asemenea conditii nu beneficiaza de un numar mare de sustinatori la jocurile de acasa.

Situatia abonatilor in Liga Nationala, masculin: Dinamo Bucuresti-se vand doar bilete; Potaissa Turda-200 abonamente; HC Odorhei-575 abonamente; Steaua Bucuresti- intrarea libera; HC Vaslui-70 abonamente; Minaur Baia Mare-500 abonamente; Dunarea Calarasi-120 abonamente; Poli Timisoara-118 abonamente; HCDS Constanta-35 abonamente; CSM Bucuresti-se vand doar bilete; CSU Suceava-80 abonamente; CSM Fagaras-se vand doar bilete; Poli Iasi-intrarea libera; CSM Focsani-52 de abonamente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img