joi, 28 martie, 2024

Codrin Stefanescu acuza presiuni asupra a sute de primari PSD

Distribuie:

Publicat:

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, le-a cerut liderilor partidului ca în 2020 aă aibă mai mult curaj și să ia poziții publice de fiecare dată când văd că sunt supuși unor abuzuri. „Poziții clare, hotārâte și asumate”, a punctat el.

”Sper ca 2020 sā aducā colegilor mei din PSD mai mult curaj! Sā luām poziții publice de fiecare datā când vedem abuzuri. Împreunā! Poziții clare, hotārâte și asumate”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El a dat și unele exemple pentru care liderii partidului ar trebui să ia poziții publice.

”În cazul retragerii medaliei lui Adrian Năstase. În cazul anchetei în care sunt cālcați în picioare membrii noștri din Caraș, Timiș și Arad. În cazul presiunilor la care sunt supuși sute de primari din partidul nostru. În cazul în care noul guvern mācelāreste, la miez de noapte, drepturile românilor asumate în programul nostru de guvernare. E obligatoriu sā facem asta”, a mai notat Ștefănescu.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat pe 11 decembrie decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

În replică, fostul premier Adrian Năstase a anunțat joi seară că îl va da în judecată pe Klaus Iohannis, după ce acesta i-a retras decorația. Fostul premier a afirmat că a făcut deja o plângere prealabilă împotriva președintelui și a catalogat „meschin” gestul de a retrage decorațiile tuturor celor care au condamnări penale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img