Așa calmezi rapid simptomele infecției urinare!

0
65

Infecția urinară apare atunci când bacteriile ajung în tractul urinar prin uretră și încep să se înmulțească în vezica urinară.

Cele mai comune simptome ale unei infecții urinare sunt nevoia frecventă de a urina, usturime sau arsură la urinare și sensibilitate în partea inferioară a abdomenului. Pe lângă tratamentul prescris de medic, poți încerca și câteva trucuri simple pentru a scăpa mai repede de simptomele supărătoare ale unei infecții urinare.

Bea mai multă apă

O cantitate mai mare te apă te va face să mergi mai des la baie, însă, în același timp va favoriza eliminarea bacteriilor din vezica urinară. De asemenea, apa are rolul de a dilua urina și de a o deschide la culoare, contribuind totodată și la reducerea disconfortului la urinare. Atunci când ai o infecție urinară și nu bei suficientă apă, urina este mai închisă la culoare și mai concentrată, fapt ce poate duce la disconfort la urinare, potrivit healthline.com.

Alege să bei cantități mici de apă plată, de-a lungul întregii zile, evitând să consumi, deodată, o cantitate prea mare. Se recomandă să bei 8 pahare de apă plată pe zi și să eviți băuturile care pot irita tractul urinar, precum cafeaua, ceaiul negru și sucurile acidulate.

Continuarea pe clicksanatate.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.