A cucerit si a frant inimi cu imaginea ei ravasitoare, dar acum e de nerecunoscut! Gabriela Spanic, mai schimbata ca niciodata

0
73

Daca te-a cucerit cu rolurile ei din "Numai iubirea" si "Uzurpatoarea", atunci cu siguranta stii cine este Gabriela Spanic. "Regina telenovelelor" a profitat din plin de "magia" degetelor medicului estetician" si este mai schimbata ca niciodata. Chiar si asa, un filmulet din mediul online o arata pe celebra actrita mai diferita ca niciodata.

Gabriela Spanic a frant numeroase inimi, intrucat aparitiile sale au fost intotdeauna fara defect. Medicul estetician nu a ocolit-o nici pe Gabriela Spanic, chiar daca, in trecut, actrita era muza generatiei sale.

In varsta de 44 de ani, Gabriela Spanic a optat pentru o serie de schimbari radicale in ceea ce priveste imaginea sa.

Pe o retea de socializare, Gabriela Spanic a postat un filmulet unde apare fara machiaj si cu parul tuns la nivel mediu. Imaginea surprinsa este complet diferita de celelalte cadre in care Gabriela Spanic este retusata si machiata.

Cel mai probabil, scandalurile si disensiunile din familie au contribuit la "imbatranirea prematura" a actritei. In trecut, pe cand filma pentru o telenovela, Gabriela Spanic a spus ca a fost otravita atat ea, cat si copilul sau de asistenta personala,  Maria Celeste Fernandez. Ulterior, femeia a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.