A început digitalizarea instituțiilor publice din România!

0
63

Mai multe primării și consilii județene din țară folosesc SIRAR, softul care permite gestionarea tuturor litigiilor instituțiilor și monitorizarea obligațiilor ce revin acestora în implementarea măsurilor și recomandărilor stabilite în urma activităților de control.

Mai multe primării și consilii județene din țară fac pași concreți spre digitalizare și au început să folosească SIRAR, softul care permite instituțiilor publice locale și naționale să gestioneze toate litigiile instituției și să urmărească, în timp real, obligațiile ce revin instituțiilor publice în implementarea măsurilor și recomandărilor stabilite în urma activităților de control efectuate de către toate instituțiile cu competențe de control.

În ultima perioadă, tot mai multe instituții publice au căutat soluții pentru a simplifica procedurile interne și pentru a gestiona mai ușor, mai rapid și mai eficient interacțiunea cu alte instituții ale statului sau cu cetățenii. Una dintre soluțiile cele mai căutate și mai folosite, în momentul de față, de către autoritățile publice locale și centrale din România, este programul SIRAR.

COntinuarea pe stiirpesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.