Acces Direct. Mama Maria crede că fiica ei trăiește. Ce i-a spus soțul înainte să moară, în urmă cu 17 ani:

0
70

Deși medicii i-au zis că fata ei a murit la naștere, mama Maria știe sigur că aceasta trăiește și speră că într-o bună zi o va găsi. Femeia mărturisește că soțul ei a motivat-o să o caute în ultima lună din viața acestuia, fiind răpus de o boală gravă.

Tot mai multe dovezi apar în cazul mamei Maria, femeia care nu și-a văzut niciodată fiica pe care a născut-o în decembrie 1986. Deși medicii i-au spus că fata sa a murit atunci când a venit pe lume, mama Maria știe foarte bine că nu s-a întâmplat acest lucru și că fiica sa trăiește, iar în prezent are 36 de ani.

Mama Maria consideră că fiica ei trăiește

Femeia susține că aceasta i-a fost răpită atunci când s-a născut chiar de către cealaltă femeie care se afla în salon cu ea, deși nu era gravidă, ci provenea dintr-o familie foarte bună, dar Dumnezeu nu i-a dat șansa de a rămâne însărcinată.

Mama Maria mărturisește că tot timpul s-a gândit la fata sa pe care nu a apucat să o strângă la piept, iar femeia susține că în ultima lună de viață a soțului ei bărbatul o visa tot mai des pe aceasta și astfel a motivat-o să înceapă căutarea copilei.

”Ultima lună înainte să moară mi-a zis că visează fata. Treceau două trei zile și îmi zicea că a visat. El a murit cu grija la fata aia. El m-a motivat să o caut”, a spus mama Maria la Acces Direct.

Mama Maria a avut o sarcină cu probleme

Femeia a spus că a avut o sarcină cu problemă în perioada aceea, iar timp de trei luni a fost nevoită să stea în spital sub supravegherea medicilor. În tot acest timp susține că personalul medical s-a ocupat de felul în care să-i sustragă copilul atunci când urma să nască și să inventeze povestea că fetița i-a murit la naștere.

Totuși, o asistentă i-a arătat-o pe cea mică mamei Maria după ce a născut-o, însă i-a spus că nu trebuie să zică nimănui că fetița trăiește deoarece ar putea fi amândouă ucise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.