Accident mortal la Iasi! Un BMW a intrat pe contrasens dupa o depasire periculoasa si s-a izbit violent de o alta masina – FOTO

0
107

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri dimineata intre localitatile iesene Heci si Bursuc-Deal.

Un tanar de 19 ani, soferul unui BMW, a efectuat o manevra neregulamentara de depasire, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un Opel care circula regulamentar. In urma impactului soferul din autoturismul Opel si-a pierdut viata pe loc. 

La fata locului au intervenit politistiii rutieri, criminalistii si echipaje medicale. Soferul din BMW si pasagerul din Opel au fost transportati la CPU Pascani cu mai multe leziuni.

"Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier cu victime, cu doua autoturisme implicate, la intrarea in localitatea Heci. Au fost coordonate de urgenta la caz doua echipaje medicale de urgenta cu medic si asistent de la substatia Pascani, care la fata locului au gasit trei victime, dintre care una era decedata. Este vorba despre un sofer de 20 ani, constient, cu traumatism lombar, fractura femur si policontuzionat prin accident rutier, care dupa acordarea asistentei medicale a fost transportat de un echipaj EPA SMURD la CPU Pascani pentru investigatii de specialitate. O femeie care era incarcerata in unul dintre autoturisme, pasager dreapta-fata, era constienta si prezenta traumatism humerus stang si traumatism abdominal. Pacienta a fost preluata de echipajul nostru cu medic si tranportata la CPU Pascani. A treia victima, sofer in unul dintre autoturisme, era incarcerata si prezenta leziuni incompatibile cu viata, fiind declarat decesul", a transmis Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele conducatorului auto vinovat, iar cercetarile continua.

sursa foto: newspascani.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.