Aceste alimente favorizeaza aparitia cancerului

0
78

Cancerul este una dintre bolile care nu lasa pe nimeni sa scape, atacand oamenii indiferent de civilizatie, rasa, sex, etnie etc. Cu cat avansam din punct de vedere stiintific descoperim ca celulele canceroase sunt produse de stilul nostru haotic de viata. Iti prezentam care sunt alimentele care favorizeaza aparitia cancerului. Asta nu inseamna ca incepand din acest moment, alimentele care se incadreaza in categoriile de mai jos sunt rau famate si nu mai trebuie atinse sub nicio forma. Dar, trebuie avuta foarte mare grija la consumul lor pentru ca atunci cand consumam regulat aceste alimente creste serios riscul imbolnavirii de cancer. 

ALIMENTELE PROCESATE

Hot-dog-urile sau pastilele de carne din hamburgeri sunt periculoase pentru ca sunt cancerigene. Chimicalele si conservantii le lungesc perioada de expirare, insa asta nu garanteaza ca sunt sanatate curata. Aceste elemente (chimicale, aditivi alimentari, conservanti) nu fac altceva decat sa distruga si farama de nutrienti ramasa intr-o salata adaugata la un hamburger sau shaorma.

Cele mai bune 9 alimente care protejeaza ficatul de boli

OMG – ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC

Da, si acestea contribuie la dezvoltarea cancerului. Alimentele care se dezvolta prin tehnici de inginerie genetica cresc spectaculos fata de cele care se dezvolta natural, iar acest lucru se datoreaza diferitilor hormoni si altor chimicale.

ALIMENTELE NE-ORGANICE

Acestea sunt alimentele crescute cu herbicide si pesticide. Pericolul este unul real intructt fructele care se formeaza ajung sa absoarba in intregime aceste chimicale, punandu-ne viata in pericol.

INDULCITORII ARTIFICIALI SI AROMELE

Potentiatorii de aroma maresc riscul de a face cancer si acest lucru este dovedit stiintific. Cele mai cunoscute astfel de ”vedete” sunt aspartamul, zaharina si splenda.