Actiuni pentru prevenirea contrabandei la Barlad si Negresti

0
68

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti din cadrul structurilor de investigare a criminalitatii economice au actionat pe raza municipiului Barlad si a orasului Negresti, pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor din domeniul productiei, introducerii in tara, transportului, depozitarii, distributiei si comercializarii produselor din tutun.  

In cadrul actiunii, politistii au efectuat controale la 53 de agenti economici, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate  42 de sanctiuni contraventionale,  in valoare de 79.500 lei. Totodata, au fost ridicate in vederea confiscarii aproximativ 80 pachete de tigarete si alte bunuri, in valoare totala de peste 4.000 lei.

De asemenea, politistii au constatat 4 infractiuni de natura economica (3 infractiuni de contrabanda si 1 infractiune de punere in circulatie a unui produs purtand o marcã identicã sau similarã cu o marcã inregistratã pentru produse identice sau similare si care il prejudiciazã pe titularul mãrcii inregistrate). Aproximativ 1.700 de tigarete, provenite in urma savarsirii infractiunii de contrabanda, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.