Acum e oficial! Edi Iordanescu nu mai e antrenorul CFR-ului! Anuntul facut de campioana Romaniei

0
51

A venit şi anunţul oficial. Edi Iordănescu nu mai este antrenorul CFR-ului! Campioana a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că s-a ajuns la un acord pentru încetarea relaţiile contractuale, pe cale amiabilă, după o şedinţă care a durat mai multe ore. S-au speculat multe în ceea ce priveşte banca tehnică a Clujenilor, acum a venit anunţul oficial, iar oficialii din Gruia au doi favoriţi pentru postu de antrenor.
 

Clujenii au anunţat că decizia a fost luată ca urmare a unui proces de modificare a structurii administrative. Formaţia feroviară a mai precizează în comunicat că părţile au rămas "în cele mai bune relaţii". Redăm mai jos, integral, comunicat oficial emis de CFR Cluj:

"În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu şi cu staff-ul său, aceştia făcând parte din vechiul proiect. Părţile şi-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relaţii şi nu au ce să-şi reproşeze, toţi cei implicaţi având singurul scop de a ajuta CFR-ul să îşi atingă obiectivele stabilite. Mulţumim şi mult succes în continuare!", se arată în poziţia oficială a clubului.

Favoriţi pentru preluarea băncii tehnice a campioanei CFR sunt portughezul Toni Conceicao, care se află la Cluj şi aşteaptă discuţia oficială cu patronul Nelu Varga, după a declarat pentru ProSport. A doua variantă a fost făcută publică de Gigi Becali, care susţine că ştie din sursele sale că noul antrenor va fi Cristiano Bergodi.

prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.