Interpreta hitului „Nu plange, Ana” se joaca cu legumele la cuptor si cu fructele in farfurie sambata, ora 10:30, la Prima TV.
Invitata Dianei Bart din acest weekend, la Click! Pofta Buna, este in voce in bucatarie, la fel de bine ca pe scena. Adda a facut demonstratia chiar in timpul pregatirii legumelor pentru friptura bine rumenita la cuptor.
„Sunt sigura ca friptura asta o sa miroasa atat de bine, pe cat de bine miroase a tocanita Ana din piesa mea”, a spus Adda, intre doua versuri ale cantecului care a facut-o celebra. Friptura nu a fost singura proba la care a fost supusa vedeta. Impreuna cu gazda emisiunii, Diana Bart, artista a incercat sa faca o lebada din mar. Operele de arta au primit si nume. „Am cazut de comun acord ca ceea ce a facut Diana sa poarte numele Leba, iar ce am facut eu sa se cheme Bufni”, a glumit Adda, analizand estetic forma merelor „cioplite”.
Stimulat de creativitatea fetelor, chef Andrei Tandara a pregatit ceva cu adevarat spectaculos, chiar daca denumirea preparatelor nu pare sa arate asta. Cat de usor sunt de preparat si cat de bine arata salata de halloumi cu dressing de busuioc si desertul cu scortisoara si crema de branza vedeti sambata, la Click! Pofta Buna!, de la 10:30, la Prima TV.