Adela Popescu si Radu Valcan au uitat de aniversarea a trei ani de la casatorie: „Ne-am si imbratisat, ne-am si pupat pana ni s-a facut foame!”

0
58

Adela Popescu si Radu Valcan urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara. Cei doi actori sunt in culmea fericirii si au uitat inclusiv de implinirea a trei ani de la casatorie. Si-au amintit intr-un final ca e ziua lor si au sarbatorit intr-un mod inedit.

Dupa vacanta in Grecia, Radu Valcan si Adela Popescu au dat o fuga pana in Susani, mai ales ca celui mic ii place sa petreaca timpul la tara, alaturi de verisorii lui. In ziua aniversarii casatoriei lor, pe 21 august, s-au comportat ca intr-o zi absolut normala, pentru ca au uitat complet de acest eveniment.

„Ne-am intors bronzati dupa o vacanta in #treisiunsfert in Grecia si am dat o fuga pana la Susani. Stiam ce mare bucurie ii vom face lui Alexandru sa petreaca timp cu vacutele, calutii, puisorii, strugurii, verisorii. Si asa a fost. In ziua aniversarii casatoriei noastre, ne-am trezit cu gandul la cafea, la oua in tigaie, rosii de gradina si la branza din sat.
Am sarbatorit ,fara sa stim, culegand struguri, pregatind gratarul, atingandu-mi burtica pentru a-l simti pe „flatiolul” ce e foarte energic, mergand la alimentara din sat dupa pufuleti, bere si lamai.

Pentru ca mai pe seara, la apus, sa plecam la plimbare pe dealurile pe care am copilarit.
Am sarbatorit, fara sa stim, intampinand cireada de vaci si capre ce veneau spre casa, band apa din ciutura, mancand mere din copacii de pe ulita, culegand porumbi de fiert.
Ne-am si imbratisat,ne-am si pupat pana ni s-a facut foame si am coborat dealul cu gandul la gratarul ce ne astepta acasa incins.
Am ciocnit si un pahar de bere fara alcool eu, un vin de nova ei, am mancat clatite cu gem si am aprins beculetele in curte. Am sarbatorit ,fara sa stim, trei ani de la casatorie, inconjurati de un sentiment de bine”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.