Adevaratul motiv pentru care Cristina Rus a renuntat la muzica. „Nu vreau sa mai mergi! Vreau sa stai acasa!”

0
61

Cristina Rus a disparut in ultima perioada din lumina reflectoarelor. Din cauza acestui fapt s-au speculat multe lucruri, fie ca sotul milionar i-ar fi interzis sa mai cante., fie ca este lipsita de inpspiratie si nu isi mai gaseste locul in peisajul muzical actual. Motivul este, insa, cu totul altul. Artista a dezvaluit ca a renuntat la cariera de cantareata, pentru ca baietelul ei  ii cere sa petreaca mai mult timp cu el.

Cristina Rus a inceput sa se axeze mai mult pe familie si pe educatia copilului. "Fiul meu chiar m-a intrebat la un moment dat de ce nu mai cant. Cand mi-a spus «nu vreau sa mai mergi la concerte, vreau sa stai acasa cu mine sau sa ai treaba pe aici toatp ziua si seara sa fii cu mine acasa», i-am raspuns «s-a rezolvat sefu»", a  declarat Cristina Rus, conform emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Artista s-a facut remarcata in trupa "Sing Sing BB", in urma cu 18 ani si, ulterior, a devenit membra a trupei "Blondy". Cristina Rus este casatorita cu Dragos Balteanu din 2009. Ei au impreuna doi copii, o fetita pe nume Cristina Maria si un baietel, Dragos Balteanu Jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.