Adina Alberts, despre infectarea cu Covid-19! Cum a reusit sa scape de boala in doar patru zile: „Mi-am pregatit organismul luni de zile”

0
74

Adina Alberts este unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România. Ea este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă, din anul 2013, iar împreună au o fetiță pe nume Briana Maria. Adina Alberts, în vârstă de 51 de ani, este foarte activă pe rețelel de socializare, unde le-a dat urmăritorilor săi mai multe sfaturi care îi va ajuta să se protejeze de virus.

Medicul a făcut un anunț prin care le-a mărturisit urmăritorilor ei că a fost infectată cu noul coronavirus, însă s-a vindecat după patru zile. Din fericire, Adina Alberts s-a numărat printre persoanele norocoase care intră în contact cu acest virus. 

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul” coronavirus nou.
*
Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată”, a scris Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.