Agroserv Măriuţa, care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a raportat pierderi de 1,37 milioane lei în primul semestru

0
62

Agroserv Măriuţa, companie românească de agricultură şi deţinătoarea brandului Lăptăria cu Caimac, raportează o cifră de afaceri de 29,5 milioane de lei în primul semestru din 2022, în creştere cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la o pierdere de 1,37 milioane lei, de la un profit net de 598.822 lei în prima parte a anului trecut, conform news.ro.

”Agroserv Măriuţa (BVB: MILK), companie românească de agricultură şi deţinătoarea brandului Lăptăria cu Caimac, raportează o cifră de afaceri de 29,5 milioane de lei în primul semestru din 2022, în creştere cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti a închis prima jumătate a anului cu o pierdere netă de 1,4 milioane de lei pe fondul provocărilor întâmpinate, precum inflaţia şi creşterea preţurilor la energie care au condus la majorarea cheltuielilor din exploatare”, anunţă compania.

Veniturile din exploatare au urcat cu 10%, la 51,97 milioane lei.

Cifra de afaceri generată de vânzarea produselor lactate, semifabricate, precum şi de mărfuri a atins valoarea de 19,3 milioane de lei, acestea având cea mai mare contribuţie la cifra de afaceri totală în prima jumătate a anului.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.