marți, 5 decembrie, 2023

Alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, descoperita la un sofer aflat in trafic prin municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

În seara zilei de 05 decembrie 2021, ora 23:18, polițiștii Biroului Rutier Vaslui aflați în serviciu de patrulare pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Vaslui, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 40 de ani, din comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Urgență Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img