Alex Velea, adevărul despre nuntă. De ce nu a dus-o pe Antonia la altar: “Nu știu dacă…”

0
58

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Au trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cu toate acestea, nu au reușit să ajungă la altar, deși au vorbit de multe ori despre marele eveniment, pe care toată lumea îl așteaptă.

De ce au amânat nunta Antonia și Alex Velea

Nunta dintre Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale momentului . Se iubesc de ani buni, au o familie minunată, au împreună și doi copii, iar tot ce lipsește este jurământul în fața lui Dumnezeu. Deși s-a vorbit de multe ori despre acesta, se pare că nunta nu am mai avut loc nici până acum.

Alex Velea a explicat că evenimentul a tot fost amânat din cauza programului lor mult prea încărcat. A vrut să se asigure că totul va ieși așa cum trebuie, nu din grabă, așa că au preferat să mai aștepte o bună perioadă de timp, până când lucrurile se mai domolesc. Nu s-au gândit încă la data exactă, nu se știe dacă se vor căsători până la sfârșitul anului, dar și ei speră că își vor jura credință veșnică destul de curând.

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper (n.r.:că o va vedea pe Antonia în rochia de mireasă). Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit cântărețul.

Antonia nu mai poate face copii

Alex si Antonia au doi copii minunați, care îi surprind zilnic cu inteligența lor și îi fac cei mai Fericiți părinți. Cu toate acestea, și-ar mai dori un copil, ca să le mărească familia, doar că artista nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară.

Alex Velea a vorbit deschis despre acest subiect, deși nu este deloc unul ușor. Antonia are deja trei operații de cezariană la activ și, de la artist, aflăm că are RH-ul negativ, iar o altă sarcină i-ar putea aduce probleme grave de sănătate, motiv pentru care nu vrea să riște.

“Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme.”, a explicat Alex Velea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.