Alex Velea, SMS de la Antonia in timp ce era in direct: „Esti un prost! Ai…” Continuarea intrece orice imaginatie

0
100

Alex Velea a primit un mesaj de la Antonia in timp ce se afla in direct. Artistul a impartasit telespectatorilor ce anume i-a reprosat iubita lui printr-un sms.

In urma unui material realizat in casa emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine si la greu”, care va incepe la Antena 1 pe 1 octombrie, telespectatorii care se uitau la ”Acces Direct” au putut vedea luxul care ii va intampina pe concurenti. Ei bine, printre telespectatori s-a numarat, bineinteles, si Antonia care i-a trimis un sms lui Alex Velea.

„Mi-a dat Antonia mesaj. Esti un prost, ai facut parchetul din lemn in loc sa-l faci din piele de crocodil”, a spus Alex Velea.

Antonia i-a transmis imediat un mesaj lui Alex Velea prin care il „cearta” din cauza materialelor de constructie pentru care a optat. Bineinteles ca totul a fost o gluma, insa Alex Velea a tinut sa impartaseasca ”reprosurile” si cu telespectatorii pentru amuzament.

Alex Velea se insoara?

Pana acum, Alex Velea si Antonia nu discutau public despre casatorie, fiind un subiect sensibil pentru ca bruneta inca nu a reusit sa divorteze oficial de Vincenzo Castellano. Pentru ca lucrurile au inceput sa se mai clarifice, fanii cuplului au inceput sa se intrebe cand isi vor oficializa cei doi relatia.

Recent, Antonia si Alex Velea au plecat impreuna in China, la Shanghai, acolo unde bruneta i-a luat un interviu celebrului designer Tommy Hilfiger. Alex Velea a postat o fotografie cu Antonia, alaturi de un mesaj foarte clar, care a aratat tuturor cum o considera pe Antonia: „Domnul Tommy in persoana si superba mea viitoare sotie!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.