Alexandru Rafila, previziuni pentru primele luni din 2022: ”Pandemia nu a trecut”. Scenariul anunțat de Ministrul Sănătății

0
99

Alexandru Rafila a vorbit, pentru prima dată în anul 2022, despre pandemia de coronavirus, care nu va trece în primele luni din acest an!

Alexandru Rafila anunță că primele luni ale anului 2022 vor fi dificile! Medicul susține că pandemia de coronavirus nu a trecut și tocmai din acest motiv trebuie să apelăm la solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți. Ministrul Sănătății a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că lucrează împreună cu colegii lui, să depășim aceste momente grele cât mai repede.

” Dragi prieteni, Vă urez sănătate şi cât mai multe realizări în anul 2022! Primele luni ale lui noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi.

Lucrez împreună cu colegii mei ca să depăşim această perioadă cât mai repede şi, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viaţa mai bună!”, se arată în postarea făcută de Alexandru Rafila.

COntinuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.