Aluatul de cozonac nu creste? Verifica daca nu cumva faci aceste greseli!

0
52

Aluatul de cozonac trebuie frământat foarte bine, iar ingredientele folosite trebuie să fie calde. Află mai multe trucuri pentru un cozonac pufos și bine crescut.

Preferat pe mesele tuturor românilor de sărbători, fie că vorbim de Paște sau de Crăciun, cozonacul înmiresmat este desertul fără de care mesele festive nu ar avea același farmec.

Să faci un cozonac e o adevărată artă și cere timp, iubire și ingrediente de cea mai bună calitate. Nu multe gospodine se pot lăuda însă cu faptul că le iese de fiecare dată cozonacul pufos, durduliu și copt fix atât cât trebuie.

Dacă aluatul nu crește, este dens, stă lipit pe mâini și are o culoare ciudată, cel mai probabil ai sărit peste o etapă sau ai făcut una dintre greșelile enumerate mai jos.

CONTINUAREA PE CSID.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.