Anamaria Prodan, decizii majore în scandalul divorțului. Vedeta a apelat la polițiștii din SUA și Dubai

0
61

Timpul trece, dar se pare că nu întotdeauna vindecă. Situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu este în continuare extrem de tensionată. Impresara de fotbal este decisă să-și facă dreptate și face tot ce ține de ea pentru a recupera, susține ea, ceea ce aparține ei și copiilor.

Anamaria Prodan i-a făcut lui Reghe plângere în trei țări

Anamaria Prodan a declarat că i-a făcut plângere penală soțului ei în trei țări. Impresara de fotbal a apelat la polițiștii din România, SUA și Dubai. Susține că Reghe i-a virat bani iubitei din conturile lor comune. Reamintim faptul că Anamaria a cerut și ordin de protecție pe numele soțului ei. Ea susține că a strâns toate dovezile, iar de acum așteaptă ca legea să-și spună cuvântul.

 Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile… în America și în România. A furat containerele, toată munca noastră de cinci ani. Sunt furate, scoase din vamă și ascunse. Sunt bunurile noastre comune. Îmi spune lumea că jumătate sunt duse pe la Deva, pe la studiourile Sahia, pe la fermă, sunt ascunse. Îți dai seama cum a ajuns băiatul ăsta?, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.

Impresara de fotbal nu are liniște până nu se va face dreptate. Anamaria Prodan a spus că este șocată pe zi de trece de ceea ce i se întâmplă și de aceea a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, până când se va finaliza divorțul.

Anamaria Prodan despre Reghe: El trebuie doar să ne dea ce a furat

Primul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat pe motiv că avocații impresarei s-au infectat cu noul virus. Până când își va întâlni soțul la tribunal, Anamaria strânge dovezi împotriva acestuia și spune că pe zi ce trece se șochează de ceea ce află despre cel care i-a fost partener atâția ani. Impresara fotbaliștilor a declarat că vrea ca soțul ei să-i dea ei și copiilor ceea ce a furat de la familie, iar mai apoi nici măcar nu-i va mai pronunța numele.

Eu sunt șocată pe măsură ce trec zilele din ce în ce mai tare. Este un joc din ăsta, un grup în jurul lui Reghecampf… gen criminal, care amenință, caută să mă denigreze. Reghecampf îmi trimite mailuri că are nu știu ce grupuri. Omul e disperat. El trebuie doar să ne dea ce a furat și în secunda aia Dumnezeu cu mila, nici măcar nu-i mai pronunțăm numele, a mai spus Anamaria Prodan.

Reamintim faptul că în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a precizat că nu îl interesează partajul sau altceva, doar să se pronunțe divorțul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.