Anamaria Prodan, primele declaratii despre Laurentiu Reghecampf, dupa ce s-a zvonit ca s-au despartit

0
48

Anamaria Prodan a acceptat invitatia de a merge in platoul unei emisiuni de la PRO TV, unde a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei. Declaratiile impresarei vin dupa ce s-a zvonit ca mariajul ei cu Laurentiu Reghecampf ar fi pe butuci, ba chiar ca s-ar fi despartit. Aceste afirmatii vin dupa ce luna trecuta, prezentatoarea TV a marturisit ca isi doreste gemeni, iar celebrul antrenor de fotbal a implinit 43 de ani.

Anamaria Prodan, primele declaratii despre Laurentiu Reghecampf, dupa ce s-a zvonit ca s-au despartit

In varsta de 45 de ani, Anamaria Prodan a vorbit despre relatia cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf, fara sa-i pese despre zvonurile aparute in lumea mondena. In plus, ea a dezvaluit si cum a petrecut alaturi de tatal fiului ei, care si-a serbat luna trecuta ziua de nastere.

“Din zece zile, am stat patru impreuna. Ziua lui a fost pe repede inainte. Anul acesta nu i-am facut cadou, ca nu mai am ce. O felicitare facuta frumos de toti copiii. Fetele nu au fost ca au inceput scoala”, a povestit Anamaria Pronda in cadrul emisiunii “La Maruta”.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV si fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Celebra impresara are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior. In 2008, Anamaria Prodan s-a casatorit cu Laurentiu Reghecampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.