Anca Pop, artista inecata in Dunare, avea o relatie cu o femeie. Nu voi sa auda de barbati: „Femeia e WC-ul barbatului”

0
56

Anca Pop, artista gasita moarta in Dunare, era o figura destul de controversata, dupa cum spun nu doar cei care au cunoscut-o, dar si in urma declaratiilor ei.

In urma cu cateva luni, Anca Pop aparuse la o emisiune TV in care si-a povestit viata si greutatile pe care le-a intampinat.

Cantareata a recunoscut cu nonsalanta ca ii este mult mai usor sa lege relatii amoroase cu o femeie, decat cu un barbat, si venise insotita chiar si de iubita ei.
 
Intrebata de Mirela Vaida de ce nu este interesata de barbati, Anca Pop a marturisit ca totul i se trage din copilarie.
 
"E o chestie care se impregneaza emotional de la mama si de la ancetrali si care dintr-un instinct de supravietuire, cum zicea bunica Femeia e WC-ul barbatului, si atunci mama repeta acest lucru si instinctiv mi s-a parut total gresit si am luat-o pe alta cale.
Nu suntem o revelatie, exploram si traim in prezent. Nu exista reguli, atata timp cat nu faci rau nimanui si daca devii atent la asta si la orice miscare pe care o faci o sa iti dai seama ca esti invaluit in lanturi.
 
Am avut si relatii cu barbati, m-am simtit libera, dar nu am simtit  acea comuniune. Ca sa ai comuniunea aia trebuie sa fii la un nivel de spiritualitate complementar. Poate as putea si cu un barbat, dar ar trebui sa-l caut prin lume.", a povestit ea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.